Contactgegevens
Het telefoon nummer van Hamofa Injection Moulding
+32 11 44 57 10
Het e-mailadres van Hamofa Injection Moulding
info@hamofa-moulding.be
Talen
Hamofa Injection Moulding in het Nederlands Hamofa Injection Moulding in het Engels Hamofa Injection Moulding in het Frans Hamofa Injection Moulding in het Duits

Hamofa Injection Moulding:kennis, kwaliteit en service.Welke opdracht op het vlak van spuitgieten of matrijzen je ook wil laten uitvoeren, Hamofa Injection Moulding maakt er mooi werk van.

Dé referentie voorspuitgieten en matrijzen maken.

Al sinds 1996 zijn we een referentie voor kunststof spuitgiet- technieken en matrijzen maken. Met onze vakkennis, vooruitstrevende visie en optimale service zijn we uitgegroeid tot een echte specialist en betrouwbare partner voor elke uitdaging in de productie van kunststof en plastic onderdelen en voorwerpen.

betrouwbare en flexibeleproductie voor uw projecten.

Onze werkplaats in België is uitgerust met moderne machines en professionele infrastructuur. En dankzij onze doordachte aanpak en sterke visie kunnen we als spuitgieterij en matrijzenmaker samen met Hamofa Metal Machining snel én flexibel inspelen op de wensen van onze klanten.
Buitenlandse productie – zoals bijvoorbeeld in China – zorgt vaak voor onvoorziene problemen en dure transporten. Wij staan dan ook volledig achter onze keuze om te kiezen voor lokale productie met een hoogstaande kwaliteit en een duidelijke, stabiele kostenstructuur!

hamofa injection moulding dat is Sterk mensenwerk.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit ervaren vakmensen die gedreven hun vak tot in de puntjes beheersen. Dat laat ons toe een breed spectrum aan kunststofproducten te ontwikkelen en te produceren voor uiteenlopende sectoren. Steeds gaan we daarbij op zoek naar een duurzame, efficiënte en innovatieve oplossing.

We gieten elk ideein de juiste vorm.

Bij Hamofa Injection Moulding denken we graag met je mee om een optimaal resultaat te behalen. We werken hands-on, communiceren helder en spelen snel op de bal. Dankzij de waardering en tevredenheid van onze klanten zijn we uitgegroeid tot een echte referentie als spuitgieterij en matrijzenmaker.

Kwaliteitsvolle en flexibelespuitgietoplossingen op maat.

Door een optimale wisselwerking tussen onze ontwerpafdeling, onze matrijzenmakers en onze spuitgieterij kunnen wij elke spuitgietopdracht uitvoeren aan interessante prijzen en met een snelle doorlooptijd. Bovendien kunnen we een beroep doen op een uitgebreid netwerk van selectief gekozen partners in binnen- en buitenland. Door onze focus op kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid staan we garant voor een betrouwbare levering van je product volgens de vooropgestelde hoogstaande kwaliteitsnormen.
Specifieke kwaliteits- of producteisen? Hamofa Injection Moulding is ook gespecialiseerd in kleinere aantallen en unieke, moeilijker te produceren kunststof spuitgietproducten.

De 7 zekerheden vanHamofa Injection Moulding

Wij bieden de vakmanschap en knowhow die nodig is voor jou project

Vakmanschap en knowhowOnze specialisten hebben alle nodige ervaring, technische vaardigheden en materialenkennis.

Persoonlijke support en topservice is voor ons belangrijk

Persoonlijke support en topserviceWij maken er een erezaak van om je echt verder te helpen.

Wij leveren hoogstaande kwaliteit

Hoogstaande kwaliteitBij ons ben je zeker van een kwalitatief eindproduct.

We bieden sterk maatwerk bij elk project

Sterk maatwerkWij maken tot op de honderste millimeter nauwkeurig wat jouw wensen zijn.

Door onze flexibele aanpak proberen we met de juiste oplossing te komen

Flexibele aanpakElk project is anders en we zoeken net zolang tot we de optimale oplossing hebben.

Wij hebben de juiste middelen om jou project uit te werken

Optimale infrastructuurWe beschikken over geavanceerde ontwerp- en productietechnologie en machines.

Wij doen ons werk aan scherpe prijzen

Scherpe prijzenDankzij onze doordachte aanpak en sterk netwerk bieden wij zeer interessante voorwaarden.

Kunststof spuitgietspecialist.

Zit je met plannen om een bepaald kunststof product te laten ontwikkelen en vervaardigen? Maar weet je niet precies hoe je dit idee het best kan realiseren? Bij Hamofa Injection Moulding hebben we hiervoor de ideale mix in huis. Dankzij onze jarenlange expertise, materialenkennis en vakmanschap zijn we je aangewezen partner. We adviseren je dan ook graag met een oplossing op maat voor jouw kunststof spuitgiet project.

Straffe specialist ineen sterke groep.

Hamofa Injection Moulding is onderdeel van de Hamofa Group, een cluster van topondernemingen actief in onder meer industriële motoren, chiptuning en logistieke services.