Contactgegevens
Het telefoon nummer van Hamofa Injection Moulding
+32 11 44 57 10
Het e-mailadres van Hamofa Injection Moulding
info@hamofa-moulding.be
Talen
Hamofa Injection Moulding in het Nederlands Hamofa Injection Moulding in het Engels Hamofa Injection Moulding in het Frans Hamofa Injection Moulding in het Duits

Hamofa Injection Moulding,actief in diverse sectoren.Hamofa Injection Moulding produceert hoogwaardige kunststof spuitgietproducten voor tal van sectoren. We bouwden de afgelopen decennia een enorme expertise op en hebben een zeer uitgebreide track record.

Expert opvele terreinen.

Door de combinatie van onze eigen spuitgieterij en matrijzenmakerij en onze specialisten in huis kunnen we complexe spuitgietcomponenten produceren tegen zeer concurrerende prijzen. Om tot in de kleinste details te voldoen aan alle vooropgestelde eisen kunnen we de juiste processen en matrijzen vanaf nul ontwerpen en ontwikkelen, en verfijnen we onze machines tot we het perfecte resultaat bekomen. Zo realiseerden we succesvolle producties voor diverse markten, van elektronische apparatuur tot speelgoed en van automotive tot pharma.

We gaan jouwuitdaging graag aan!

Als specialist op het vlak van spuitgieten en matrijzen bouwen, produceren we producten in alle soorten thermoplastische kunststoffen. Dankzij onze expertise, kwaliteit, service en flexibiliteit zijn wij in staat om onze klanten van a tot z te ontzorgen. Samen ontwikkelen we voor elke uitdaging snel en efficiënt de ideale oplossing.
Voor elke sector gelden er welbepaalde productspecificaties en wettelijke vereisten. Die beïnvloeden bijvoorbeeld de te gebruiken kunststof materialen of productietechnieken. Wij hebben alle nodige kennis en infrastructuur om hier perfect aan te beantwoorden.
Een afbeelding van een afgewerkt spuitgiet product

Hoe kunnen wejouw bedrijf helpen?

Hamofa Injection Moulding begeleidt je graag bij iedere stap. Van het bedenken en creëren van het concept, over het ontwerpen en ontwikkelen van een prototype, tot de vervaardiging van de matrijs en het kunststof spuitgieten van je project.
Misschien werkte je al een eerste concept uit om een specifiek probleem op te lossen of een technische challenge in je vakgebied aan te gaan. Met onze kennis en ervaring kunnen we je uitstekend adviseren over mogelijke productverbeteringen.
Hamofa Injection Moulding werkt ook voor jouw sector!