Contactgegevens
Het telefoon nummer van Hamofa Injection Moulding
+32 11 44 57 10
Het e-mailadres van Hamofa Injection Moulding
info@hamofa-moulding.be
Talen
Hamofa Injection Moulding in het Nederlands Hamofa Injection Moulding in het Engels Hamofa Injection Moulding in het Frans Hamofa Injection Moulding in het Duits

De Hamofa groep, een (h)echtfamiliebedrijf.

De Hamofa groepéénzelfde hoge kwaliteit.

Hamofa Metal Machining maakt deel uit van de Hamofa Groep, die een aantal bedrijven verenigt die internationaal actief zijn in diverse, maar enigszins verwante markten. De activiteiten zijn naast metaalbewerking nog industriële motoren, autotuning, en logistiek en transport.
Hamofa is ook een (h)echt familiebedrijf – geleid door de familie Verhoeven – dat altijd streeft naar echte duurzame partnerships. Een ander pluspunt van een grotere groep als Hamofa is dat elk bedrijf kan terugvallen op een massa kennis over de meest uiteenlopende industriële sectoren. En daar plukken onze klanten dan weer de voordelen van.

De bedrijven in deHamofa groep.

Logo van Hamofa Industrial Engines
Logo van Hamofa Metal Machining
Logo van Hamofa Logistic
Logo van Hamofa Performance - Chiptuning
Logo van Hamofa Injection Moulding
Hamofa Brand Builders Logo

Maak kennis metHamofa Industrial Engines.

Hamofa Industrial Engines startte in België in de jaren 80 en is vandaag dé specialist op het vlak van onderhoud, revisie en verkoop van kleine en grote industriële (diesel)motoren. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft het een uitgebreid netwerk van magazijnen en een aanbod van meer dan 1200 motoren op voorraad. Zo kan het alle klanten beter en sneller van dienst zijn.
Topkwaliteit leveren is dan ook een prioriteit. Om die te garanderen is het al jaren ISO-gecertificeerd en beschikt het over de meest geavanceerde tools en apparatuur.
Sinds 2012 is Hamofa Industrial Engines ook internationaal actief na een overname in Sebring (VS), met een vestiging van 3000 m². Van daaruit bedient het de Noord- en Zuid-Amerikaanse klanten helemaal in lijn met de hoge Europese kwaliteits- en servicenormen.
Naast motoren levert Hamofa Industrial Engines vandaag ook allerlei diensten op het vlak van generatoren, pompen en compressoren van diverse merken. En door de enorme uitbreiding van de voorraad groeide het uit tot een belangrijke speler op de trading markt.
Meer weten over Hamofa Industrial Engines? www.hamofa.com

Maak kennis metHamofa Metal Machining.

Als specialist in metaalbewerking biedt Hamofa Metal Machining een breed en kwaliteitsvol dienstenpakket. Het vervaardigt fijnmetalen precisiegereedschappen, prototypes, machineonderdelen en machines. Daarvoor beschikt het over een zeer uitgebreid en geavanceerd machinepark en hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers.
Meer weten over Hamofa Metal Machining? www.hamofa-metal.be

Maak kennis metHamofa Logistics Solutions.

Hamofa Logistics Solutions verzorgt alle mogelijke internationale transporten en logistieke diensten. Met een 25-tal vrachtwagens en 12.000 m² logistieke opslag wil het zijn klanten zoveel als mogelijk ontzorgen op logistiek §vlak. Als transporteur is het multinationale netwerk van de Hamofa Groep een interessante bijkomende troef.
Meer weten over Hamofa Logistics Solutions? www.hamofa-logistics.be

Maak kennis metHamofa Performance.

Hamofa Performance is gespecialiseerd in het chiptunen van auto- en campermotoren. Uniek in de aanpak is dat elke wagen apart wordt getest en uitgelezen, waardoor er een oplossing op maat kan voorzien worden. Bijzonder is de combinatie van een jarenlange ervaring in de familie Verhoeven met chiptuning en de zeer rijke expertise uit de Hamofa Groep.
Meer weten over Hamofa Performance? www.hamofa-performance.be

Maak kennis metHamofa Injection Moulding.

Hamofa Injection Moulding is gespecialiseerd in het spuitgieten van producten in verschillende kunststoffen. Het bedrijf biedt diverse kwaliteitsvolle diensten op het vlak van spuitgieten van ontwerp tot productie en beschikt over een ruim en modern machinepark. Met méér dan 25 jaar ervaring in efficiënte en nauwkeurige productbewerkingen is het de ideale partner voor alle soorten spuitgietprojecten en de garantie voor een kwalitatieve en esthetische afwerking.

Maak kennis metHamofa Brand Builders.

Hamofa Brand Builders is jouw marketingpartner, met een focus op het versterken van bedrijfsidentiteiten. Hamofa Brand Builders biedt een uitgebreid scala aan in-house diensten om ondernemingen te ondersteunen bij hun marketing- en brandingbehoeften. Of het nu gaat om bedrijfswagens te voorzien van opvallende wraps, het ontwikkelen van professionele websites, het uitvoeren van doeltreffende social media-campagnes, het organiseren van professionele fotoshoots of het produceren van indrukwekkende dronevideo's, Hamofa Brand Builders heeft de expertise in huis.
Meer weten over Hamofa Brand Builders? www.hamofa-branding.be

Een probleem? Een uitdaging? Extra informatie nodig?

Wij delen onze kennis graag met jou. Ben je op zoek naar een specifieke oplossing of technisch advies. We staan klaar om je verder te helpen!